STICHTING HOEVELAKEN BEREIKBAAR & LEEFBAAR COMMUNICATIES

 

Nieuwsbrieven

 

Dorpsdag

De Stichting Hoevelaken Bereikbaar & Leefbaar vindt het erg belangrijk om haar sponsors, vrienden en andere geïnteresseerde op de hoogte te houden van haar activiteiten, de ontwikkelingen rond Knooppunt Hoevelaken en andere belangrijke zaken met betrekking tot de bereikbaarheid en leefbaarheid van Hoevelaken. Daarom schrijven wij regelmatig nieuwsbrieven die via per e-mail worden gestuurd. Alle nieuwsbrieven kunt u hier vinden. Voor de meest recent nieuwsbrief, klik hier. Als u wilt ook regelmatig ons nieuwsbrieven ontvangen neem even contact met ons op.

 

Brieven van/aan SHB&L

 

Writing a letterDe Stichting schrijft, als nodig, brieven aan diverse instanties, bijvoorbeeld, de gemeenteraad in Nijkerk en/of Amersfoort, de wethouder van Nijkerk en/of Amersfoort, de Project groep van Rijkswaterstaat verantwoordelijk voor Knooppunt Hoevelaken, leden van Provinciale Staten van Gelderlane, de pers en als er iets echt belangrijk is, de Minister van Infrastructuur en Milieu. Alle ons correspondentie is openbaar en is hier te vinden.

 

 

 

Notulen van besprekingen

 

CooperationDe Stichting wil graag samenwerken met andere betrokkenen om bevredigende resultaten te bereiken voor de hele gemeenschap. Wij proberen regelmatig besprekingen met de wethouder en ook met de Project team van RWS verantwoordelijk voor Project Knooppunt Hoevelaken te houden. Wij zijn ook lid van de bewonersgroepen van Project Knooppunt Hoevelaken. De notulen van diverse besprekeningen kunt u hier vinden. Wij vinden het belangrijk om u op de hoogte te houden van wat de Stichting besprekt.