Home > Contact 

CONTACT

 

Contact met de Stichting

Als u contact met de Stichting wilt opnemen en/of als u de nieuwsbrieven van de Stichting wilt ontvangen, aub een email sturen naar bestuur@hoevelakenbereikbaar.nl.  Als het een vraag betreft zullen wij die zo spoedig mogelijk beantwoorden. Als u wilt ons nieuwsbrieven en nieuwsflitsen ontvangen, zullen wij u op ons adressen bestaand plaatsen. 

 

Sponsor of vriend worden

Ja, ik wil Hoevelaken Bereikbaar & Leefbaar houden en draag graag mijn steentje bij door sponsor of vriend te worden door het storten van een bijdrage.

Neem a.u.b. contact op met J. Ramsbotham, penningmeester van de Stichting. Tel no: 0653753221 of email: ramsbotham@planet.nl 

 

En als u als Sponsor op de website wilt worden vermeld, graag uw firmanaam en dan ook uw eigen naam in het Berichten vak vermelden. Firma’s die een bijdrage van € 200 of meer storten worden als hoofdsponsor geregistreerd inclusief bedrijfslogo. Aub u bedrijfslogo opsturen naar : ramsbotham@planet.nl

 

Elke bijdrage is zeer welkom.

 

Als vriend en sponsor wordt u op de hoogte gehouden van onze activiteiten en de bereikbaar en leefbaar ontwikkeling rondom Hoevelaken door middel van onze Nieuwsbrieven en Nieuwsflitsen.